Historien bag tv-serien ELVIRA


Min roman-trilogi lægger grunden til tv-serien ELVIRA.


Egentlig ville jeg skrive en krimi. Det lykkedes ikke for alvor, og min daværende redaktør og jeg blev enige om at lægge teksten i skuffen. Men personerne, Elvira, Sixten, Kluden og Køster blev ved med at spøge hos os begge. Og en dag fandt jeg nøglen til at skrive det, der blev til Happy-bøgerne, om den standhaftige Elvira Gregersen. Sidenhen har SAM Productions købt option på bøgerne og lavet tv-serien, ELVIRA (Official Trailer), som er baseret på Happy-trilogien.

Happy Ending. Anne Sophie-Lunding-Sørensen. www.annesophielunding.com.

HAPPY ENDING

Elvira Gregersen er 39 år, stærkt overvægtig, kronisk arbejdssky og telefondame i et bordel. Hendes tvillingebror, Sixten, er narkoman, og hendes bedste ven, Køster, er politibetjent. De tre har holdt uløseligt sammen siden barndommen. Da en af de prostituerede forsvinder sporløst, kontaktes Elvira af en stamkunde, Kluden, der vil have hende med ud at lede. Det ender slet ikke, som de havde ventet.


”På en måde er Anne-Sophie Lunding-Sørensens roman om den overvægtige bistandsklient Elvira trist læsning. Men bogen er også en empatisk, sødmefuld og medrivende skildring af livet på bunden af samfundet og en historie om, på ’trods af hårde odds, at rejse sig og sætte sig igennem over for sine omgivelser, når de er allermest uretfærdige. Det er ikke nogen ringe bedrift.”
Kristeligt Dagblad


”En underholdende romantisk tragikomedie, som jeg grovåd i ét stræk”
Weekendavisen


”Man forelsker sig uvægerligt i de 148 kilo gungrende hovedperson, som Anne Sophie Lunding-Sørensen har pakket sammen i bordel-telefonpasseren Elvira i denne Underdanmark-roman. Hun er ’en sand romanheltinde med fremdrift og handlekraft,’ som forfatteren beskriver solidarisk og morsomt.”
Politiken

HAPPY FAMILY

Elvira Gregersen er blevet husvært for de prostituerede, alt imens hun forsøger at hjælpe en gruppe illegalt indvandrede kinesere, der misbruges groft i rengøringsbranchen. Samtidig bekymrer hun sig for sin narkomanbror Sixten og plejer forholdet til sin kæreste, Kluden. 


”Kontanthjælpsmodtager med kampgejst: Det er med stigende interesse, man som læser følger Elvira Gregersen, som Anne-Sophie Lunding-Sørensen præsenterede os for i romanen "Happy ending".

Fyens Stiftstidende

 

”Anti-heltinden Elvira Gregersen er tilbage. Stadig overvægtig, menneskesky og med samme særlige retfærdighedssans. En underholdende og rørende roman med en satirisk undertone.”
Litteratursiden.dk

HAPPY HOUR

Den kronisk arbejdssky og stærkt overvægtige bordelværtinde med det skarpe hoved og det varme hjerte må endnu en gang kæmpe mod underverdenen og dens oppumpede muskelmænd. Hun glemmer i sin forretningssucces og sin kamp mod rockerne både tvillingebroren Sixten, der endelig er kommet ud af sit heroinmisbrug, og Henry, hendes meget omsorgsfulde kæreste, måske fordi hun også - meget modvilligt - er blevet barnepige for en 17-årig champagnepige fra Hellerup, der er gymnasieelev om dagen og noget helt andet om natten. Det hele ender i en situation, hvor Elvira igen kan drage nytte af sine 148 kilo.


”Med tredje bind afslutter Anne-Sophie Lunding-Sørensen trilogien om Elvira, og det er en afsindig læseværdig og vidunderlig oplevelse, der også byder på glædelige gensyn med både tvillingebroren Sixten, kæresten Henry, den barske Køster og den store hund Tarzan.”
Litteratursiden.dk


”Anne-Sophie Lunding-Sørensens gehør for, hvordan livet udspiller sig i det miljø, Elvira er et produkt af, men som hun gør, hvad hun kan for at bryde med, er imponerende. Nok så hårde slag kan ramme Elvira, og de står i kø i “Happy hour”, uanset hvad slår hun igen: “De kan fucking tro om igen, det er ikke ovre, før den fede dame synger ...”.
Dagbladenes Bureau

Happy Ending. Anne Sophie-Lunding-Sørensen. www.annesophielunding.com.

Forsider: Ida Balslev-Olesen

efter idé af Klavs Lunding-Sørensen

Happy Family. Anne-Sophie Lunding-Sørensen. www.annesophielunding.com.
Happy Hour. Anne-Sophie Lunding-Sørensen. www.annesophielunding.com.