LETTE REJSENDE

Emma er fotograf i Kathmandu. I Danmark venter mormorens begravelse. Og gensyn med en rodløs barndom, hvor hendes mor som ung forlod Jylland for at prøve lykken som fotomodel og senere endte i et landbrugskollektiv. Kan Emma forsones med familien og fortiden?


”Det er en fin debutroman om barndommens svigt og voksenlivets tilgivelse, som Lunding-Sørensen har begået. Forfatteren demonstrerer en ”sproglig finfølelse, der er absolut fri for overflødige virkemidler.”
Information


Den voksne Emma mindes med gru sin turbulente opvækst med en depressiv mor i `Lette rejsende´. Temaet er efterhånden blevet en klassiker i nyere dansk litteratur, men Anne-Sophie Lunding-Sørensens beskrivelser fra barndomsland rammer rørende plet.”
Politiken

FALD

Vi følger Mette og René under en hedebølge i København. Begge bærer de på mørke og skam. Og på hver deres måde forsøger de at tackle tilværelsen og det frie fald, der lokker forude.


”Anne-Sophie Lunding-Sørensens roman nummer to er en stærk fortælling om to mennesker, der har misforvaltet deres liv, og en bog som ’i den grad demonstrerer, at litteraturen kan give os en større medmenneskelig forståelse.’ Forfatterens store force er, ’at hun er så loyal over for sine personer, at hun formår at følge dem ganske tæt uden at intimidere dem’ og at hun giver os et indblik i hvordan bunden ser ud betragtet nedefra.”
Citeret fra Kristeligt Dagblad


”Anne-Sophie Lunding-Sørensens roman om to menneskers skamfulde dans på afgrundens rand er ’berusende velskrevet og dyster. Det er sortsyn med mørke solbriller,’ men man mærker, at ’hver en sætning er vendt og drejet, pudset og poleret, man køres limousinelækkert helt dørs”
Citeret fra JyllandsPosten

Lette Rejsende. Anne-Sophie-Lunding-Sørensen. www.annesophielunding.com.

Forside: Mai-Britt Bernt Jensen

Fald. Anne-Sophie-Lunding-Sørensen. www.annesophielunding.com.

Forside: Ida Balslev-Olesen